Den store pakke dagen! (maik1)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Den store pakke dagen!I går kom endelig masse av det jeg hadde bestilt på nettet! Var midt i rydding av rommet når mamma kom inn, og jeg kastet meg over pakkene. Her er det jeg fikk:


Denne hvite og rosa baseball t skjorta var kjempe søt. Er mye mer lyserosa i virkeligheten, men kameraet mitt bestemte seg for å være vrang. Hadde tenkt til å sette inn en direkte link, men kommer inn på den. Uansett, denne finner du her!


Kjøpte også en helt plane tights, den var utrolig behaglig å ha på! Den finner du innpå her..


Kjøpte egentlig truse og bh, men trusa kommer senere. Er ikke så fan av å vise bilder av undertøy, men her er i hvertfall en liten smakebit. Syntes den var så søt, både fargen og stroppene! Er alltid så fornøyd med undertøyet fra PINK, spesielt den her var sykt godt å ha på seg. Den er utsolgt for øyeblikket, men her er siden med undertøy.

Fra Victoria's Secret til Marc Jacobs. 


Gud så glad jeg ble når jeg fikk dette! Elsker det! Det finnes i flere farger, men jeg likte dette best. Linker finner du i dette innleget.


Dette var favoritt tingen min helt til jeg fant ut noe for noen dager siden. Jeg var jo så glad etter å ha kjøpt Mac, og enda gladere ble jeg når jeg hadde bestilt denne.. Men alt går vel ikke riktig vei, neida. Jeg så for noen dager siden at dette er for Macbook Air, og jeg har Pro. Så jeg må sende den tilbake og bestille en ny.. Jeg som hadde gledet meg sånn til å bruke denne. Den er så utrolig fin!!! Link er her

Alt i alt så er kjempe glad! Dette er virkelig verdt pengene. Har du bestilt noe fra disse sidene før?

  • 2 kommentarer


    Elise fra Moss vettu!! :)))13.01.2013 kl.20:47

    Det var fint! :) Fine bilder, hvordan kamera bruker du? :)

    Skriv en ny kommentar

    hits