Anbefaling: Pitch Perfect (maik1)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Anbefaling: Pitch PerfectHer om dagen så jeg på filmen Pitch Perfect, som alle snakker om! Har du hørt om den kjente "Cup song" hvor man synger og lager takten med en kopp? Vel den er fra denne filmen. Siden alle nevnte hvor bra den var så følte jeg at jeg måtte se den selv. 

Alle har selvfølgelig forskjellig meninger om alt, min mening til denne filmen er at den var utrolig bra! Det er mye humor i den, og mye musikk - noe som er et stort pluss for meg. Et enda større pluss er skuespillerne, de passer så bra til rollen og en som heter Fat Amy er bare helt sykt genial! Lo så fælt av henne. Filmen har en handling hele tida, og jeg syntes ikke den er kjedelig. Det er så mye som skjer, og det er mye du virkelig ikke forventer. 

Dette, etter min mening, er en film man burde se! Den er så morsom, og sangene er så fengende. Det blir en konkurranse i løpet av filmen, og du blir så revet med! Definitivt en bra film. 

Alt ovenfor er mine meninger, og du kan gjerne syntes noe helt annet. Alle har forskjellig smak! Selv likte jeg denne filmen svært godt, og kan gjerne se den igjen. Har du sett den før? Hva syntes du om den?

 • 2 kommentarer


  Judith!04.03.2013 kl.21:11

  Har ikke sett det :D
  Stine Tveito:-)05.03.2013 kl.17:10

  har ikke sett den, men har lyst!

  fin blogg du har!

  ha en super dag videre! :-)
  Lisa Uhlén11.03.2013 kl.10:06

  DEN er morsom!! :D Her dessverre ikke sett slutten enda da, det må jeg ta og gjøre! Men lo meg ihjel av det jeg fikk sett ^^,

  Skriv en ny kommentar

  hits