maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hedda.blogg.no giveawayEn blogg jeg er innom hver eneste dag er hedda. Hun er den jeg ser veldig opp til, når det kommer til mote og blogg. Hun er et skikkelig bra forbilde. Tenkte å si at hun har en giveaway på bloggen sin nå, og meld deg på for å kunne vinne. Jeg har vunnet NARS bronzer av henne, og vant sminke en annen gang også. Hun er så bra! Denne gangen gir hun bort Marc by Marc Jacobs lommebok, noe jeg virkelig trenger etter å ha hatt den fake louis vuitton i hvertfall 5 år nå....

Er den ikke bare nydelig? Her er innlegget! 

 • Serier  Har du noen serier du anbefaler? Jeg følger med på Pretty Little Liars og Vampire Diaries. Skal begynne å se på The Lying Game og kanskje Teen Wolf, men vet ikke helt ennå. Vil ha en kjempe bra serie og se på, en du blir hekta på! Som er spennende. Tenkte kanskje noen av dere ser på noe som dere anbefaler? 


  //WEHEARTIT

 • Hva vil du ha mer av?  Nå har jeg kommet hjem fra en kjempe koselig hyttetur med en herlig gjeng! Har dessverre ikke fått oppdatert så mye i det siste, men er ganske mye som skjer for tiden. Ikke nok med masse prøver, lekser og fremføringer - jeg har også begynt å jobbe og har en del treninger. Så livet mitt er ganske fullpakket akkurat nå. Skal gjøre mitt beste og prøve å oppdatere mest mulig. Men har et spørsmål til deg: Hva vil du ha mere av på bloggen? Jeg kan f.eks ha:

  -Videoblogg
  -Sminke/hårvideo
  -Roomtour
  -Innlegg om skulderen min
  -Dagens antrekk
  -Mote/sminke innlegg

  Hva tenker du? Jeg gir deg det du vil ha! 

 • Blogger jeg leser

  Rad 1: Erica og Kristin
  Rad 2: Hedda og Aurora
  Rad 3: Andrea og Bjørn-Erik

  Disse bloggene er jeg fast innom hver dag! Er også innom de jeg er venn med hvis jeg ser noe spennende. Leser du noen av disse? Hvem andre leser du?

 • LESE DIN BLOGG?  I dag tenkte jeg at jeg kunne ta meg tid til å lese litt blogger og kanskje få noen nye favoritter! Har ikke noe bedre å gjøre, så hvorfor ikke oppdage noen nye blogger? Kanskje jeg blir din nye faste leser, hvem vet! Bare skriv bloggen din i kommentarfeltet og jeg vil ta en titt innom. 


  Ei usminka og blid jente! Og min kjære genser som jeg kjøpte i Praha, da jeg var der med trinnet. 

 • Over again  Jeg sletta min gamle blogg "maikensv" fordi jeg ikke blogget mer på den. Men så fant jeg senere ut at det var et dumt valg.. Derfor lagde jeg en ny, skal få litt bedre design og slikt etterhvert, men dette er det jeg starter med for nå. Skal ærlig innrømme at etter jeg kjøpte meg mac så har jeg tilbrakt mye tid på den, og hvorfor ikke skvise inn litt tid på blogg i samme sleng? Over til noe annet, siden jeg fikk en del penger til jul så har jeg bestilt en del fra nettet. Jeg har bl.a bestilt dette: 

  Marc by Marc Jacobs Stardust Logo iPhone Case. Kan bestilles her.


  Marc by Marc Jacobs Dreamy Logo Neoprene. Kan bestilles her.

  Har også bestilt uggs og klær fra Pink, VS! Gleder meg til alt har kommet frem i posten, men angrer litt når jeg ser hvor lite som er igjen i lommeboka mi.. Det er verdt det, er det ikke? Skal legge ut et innlegg etterhvert om meg, slik at dere får bli litt bedre kjent med meg. 

 • Velkommen til min blogg!  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Les mer i arkivet Oktober 2013 Mai 2013 April 2013
  hits