maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mine Jeffrey'sJeg kjøpte mine elskede Jeffrey Campbells til da jeg hadde juleball, syntes de er så fine. Elsker så mange av dem og har definitivt lyst på flere! Elsker også de flate JC skoa, finnes så mange forskjellige og fine typer. Jeg ble overrasket første gang jeg brukte de, de er ikke så veldig ubehaglige. Altså til å være så høye! Etter en lang stund så kan du få vondt i føttene, men det er jo vanlig. Parret jeg har passer til flere anledninger.Dette er da mine, helt simple grå. Jeg har str. 38, til vanlig bruker jeg 36-37. Kjøpte de på DNA på Strømmen. Var vanskelig å velge når jeg stod i butikken, jeg er så forelsket i mange av de skoa. Hva syntes du om Jeffrey Campbell sko? Har du et par selv? 

 • Topp 3: parfymer
  JUICY COUTURE Viva La Juicy 
  "En vidunderlig duftblanding av mandarin, ville bær, kaprifolium, gardenia og kremet ambra." Denne lukter utrolig godt og søtt, er kjempe fornøyd med den. Juicy Couture har jo flere typer som ligner og jeg syntes egentlig alle lukter godt. De har hver sin duft. Denne her har jeg brukt ofte, men noe som er litt dumt er at du må ta flere spray for at lukten skal holde en stund. Denne kan du finne bl.a her, hvis ikke så finner du den på KICKS! 


  Fancy Perfume by Jessica Simpson.
  "This oriental/vanilla fragrance is a sexy, luscious gourmand that is as alluring as it is feminine." Denne parfymen har jeg kjøpt i over to år nå. Fant den i Danmark og bare elske den. Den har en så spesiell og god duft som du ikke klare å stoppe å lukte på. Er så fornøyd med denne! Det er ikke så mange som har denne i forhold til Viva La Juicy, noe som også er et pluss. Det er alltid noen som sier at jeg lukter godt når jeg har på denne. Det beste med denne er at lukten var dagen ut når du sprayer på halsen og håndledd. Denne finner du bl.a her og på Cubus.


  1. L`Eau The One fra Dolce & Gabbana
   "Er en mykere og lettere utgave av The
    One. En luksuriøs, varm og orientalsk blomsterduft som oser moderne sensualitet." Denne parfymen kjøpte jeg for et par år siden, men har aldri fått meg selv til å kjøpe en ny. Noe jeg angrer sterkt på! Duften på denne er helt utrolig god. Det er vanskelig å beskrive lukter, men du vet når du lukter på en parfyme og du bare klarer ikke og stoppe å puste inn, sånn er det med denne. Duften sitter lenge og lukter kjempe godt. Den kan du finne bl.a her og tax free. 
  2. Det var noen av mine favoritter. Jeg klarer ikke forlate huset uten parfyme, pleier ofte og ta den med i veska mi også. Noe som er viktig når du leter etter en parfyme er å spraye den på eventuelt håndleddet ditt, dette fordi parfymer lukter ikke likt på alle. Du kan kle en parfyme skikkelig godt, mens din vennine ikke kledde den så bra. Det har noe med kroppslukten din og gjøre osv. Har du noen av disse? Si dine favoritt parfymer!
 • H&M: Innkjøp  Her forleden så bestilte jeg tre ting fra den nye H&M katalogen. Disse tingene kommer nok ut i butikken snart, jeg bare elsker det jeg kjøpte!


  Først fant jeg denne veska, den passer perfekt til å ha med på skolen. Får plass til både bøker og gymtøy! Den er lik på begge sider, har det mønsteret med nagler og er også veldig stor inni. Den kostet 399,-


  Siden jeg har veskedilla så fant jeg en til. Denne var veldig enkel og fin, men gull lenke, og gull knapper langs hele siden og under. Den har også stor plass! Kostet 299,-


  Så kjøpte jeg meg den nydelige blazeren her! (Beklager for dårlig kvalitet!) Fargen er bare så fin, lyse/mint grønn. Den sitter så fint på og passer nok til alle figurer. Du ser at den er nesten litt peplum aktig. Husker dessverre ikke eksakt prisen, men er noe mellom 200-300,-

  Nå fremover så kommer det utrolig mye fine ting innpå H&M, det er bare å glede seg!! Som alltid så har de kjempe fine bikinier, så jeg kjenner jeg gleder meg til sommeren! Nå skal jeg ta meg et glass kakao og lese en USA blogg. Ha en strålende kveld videre alle sammen!

 • Se min kjole
  De finner du her og  her


  her og her


  Her og her 

  Alle kjolene er fra Nelly, det finnes så mange utrolig fine kjoler derfra! Her er noen av de jeg liker mest. Jeg har aldri bestilt noe fra Nelly før, men har veldig veldig lyst. Prisene er helt greie egentlig, ingen av disse kjolene er spesielt dyre. Har du bestilt noe fra Nelly før? Liker du noen av disse kjolene, hvem? Ha en fin dag videre!

 • Hårvideo  Heeei! Er en stund siden jeg har oppdatert nå, beklager for det. Siden det er siste halvår av tiende så må jeg være fokusert og flink når det gjelder skolen, så har litt mindre tid til blogg. Meeen uansett, på lørdag var jeg på nok en bursdag! Tok ikke med kameraet mitt så har dessverre ikke bilder fra kvelden, men jeg filmet meg selv mens jeg bølget håret mitt. Her er den: 

  Skal nok lage en bedre hårvideo senere, men her har dere noe å kose dere med. Denne bølgetanga er kjøpt på Clas Ohlson, merket er OBG Nordica - er storfornøyd med denne. Eller er jo ikke min, men storesøster sin. Den lager fine bølger, og holder utrolig lenge. Jeg velger og ikke ta i hårspray for da holder de enda lenger og ser mer naturlig ut! Hvordan bølgetang har du? Nå skal jeg sette meg ned og faktisk lese en bok! Ha en fin søndag videre alle sammen. 

 • Vil du ha Marc Jacobs pc veske?  Jeg har nevnt tidligere på bloggen at jeg kjøpte en Marc Jacobs pc veske til Mac'en min. Men så uoppmerksom som jeg er, så har jeg klart å bestille til MacBook Air 11'' og ikke MacBook Pro 13''. Så har prøvd desperat og få solgt den på facebook og instagram, det har vært lite respons der så nå legger vi den ut på Finn.no. Den er god som ny og bare tatt ut av esken to ganger for å se på og ta bilder. 


  (Med blits)


  (Uten blits)


  Den er så utrolig fin, elsker rosa fargen og inni er det kjempe myk pels som beskytter pc'en veldig bra! Den koster bare 400,-. Har du eller kjenner du noen som har MacBook Air? Setter stor pris på om du tar en titt og kanskje vil ha den eller vet om noen andre som vil ha. Det er også en veldig fin jule/bursdags gave! Er så trist og måtte gi den bort, men bedre at noen får brukt den enn at jeg har den til pynt hjemme.. HER ER LINKEN TIL VESKA: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=39443905&kwUnica= 

 • LESE DIN BLOGG?  I dag tenkte jeg at jeg kunne ta meg tid til å lese litt blogger og kanskje få noen nye favoritter! Har ikke noe bedre å gjøre, så hvorfor ikke oppdage noen nye blogger? Kanskje jeg blir din nye faste leser, hvem vet! Bare skriv bloggen din i kommentarfeltet og jeg vil ta en titt innom. 


  Ei usminka og blid jente! Og min kjære genser som jeg kjøpte i Praha, da jeg var der med trinnet. 

 • Pretty Little Liars  Vet ikke om jeg har nevnt det tidligere, men jeg har helt dilla på serien Pretty Little Liars. Begynte å se på det for noen uker siden, og er ferdig med sesong 2 så langt. Jeg er helt avhengig!! Det er så utrolig spennende hele tida, og det er alltid noe som skjer. Det fører til at jeg aldri klarer å slutte og se på det! Jeg husker de første episodene var litt lange og kjedelige, men fy søren det tar seg opp! Skjønner ikke at det er mulig å lage en så spennende serie, det skjer jo noe nytt hele tiden. 

   

  Ikke nok med at selve serien er bra, skuespillerne er like gode. Jentene er pene på hver sin måte, og guttene er kjekke. Alle er utrolig flinke og passer skikkelig til rollen. Jeg lever meg så utrolig inn i denne serien, fant meg selv i å sitte og gråte med pcn på fanget fordi jeg var sjalu på det ene kjæresteparet (Mr.Fitz & Aria <3). Håper denne serien aldri tar slutt, da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med meg selv. Neida.. joda..  Jeg følger også med på Vampire Diaries, anbefaler både den og PLL. Følger du med på noen av disse? Eller noen andre? 

 • Svar på spørsmålsrunden  Da har jeg redigert ferdig videoen med svarene til spørsmålsrunden jeg hadde tidligere, så her er den: 


  Håret jeg snakker om i starten er i dette innlegget. Neste video blir nok room tour. Takk for alle spørsmålene! Nå skal jeg spise og slappe av, fikk dra hjem tidligere i dag - noe som er kjempe digg! Skal på trening og bare slappe av ellers. Hva skal du idag? 

 • Spillelista mi  Hei!! Da er denne torsdagen nesten over og vi nærmer oss helg! Det blir kjempe deilig! Tenkte jeg kunne legge ut et innlegg om musikken jeg hører på, så her er noen av de sangene jeg hører mest på nå for tiden. Jeg har veldig variert musikksmak, bare sånn at du er klar over det.

  Conor Maynard: Turn Around (feat. Ne-Yo)

   

  Taio Cruz: Fast Car

   

  Pitbull featuring Havana Brown

   

  Pitbull featuring Akon

   

  Bruno Mars: When I Was Your Man

   

  Ed Sheeran: Small Bump

   

  Birdy: Skinny Love

   

  James Arthur: Impossible
  Her er det blanding av noen rolige og noen med litt mer fart i! Jeg klarer ikke én dag uten musikk, og finner nye sanger hele tida. Noen ganger bruker jeg til på å like en sang, mens andre ganger elsker jeg den med en gang! Vært borti det samme før? Håper du likte noen av disse sangene, kanskje du har hørt dem før? I morgen skal jeg svare på spørsmålsrunden, så må jeg bare redigere den og slikt før jeg legger den ut. Trykk på linken og spør i vei! Er fortsatt litt tid igjen. 
 • GLADJENTE!  Denne dagen kunne ikke blitt bedre.. Jeg fikk nettopp vite at jeg har fått jobb! Var på jobbintervju i forrige uke på Kiwi, og ble bekreftet nå at jobben er min. Er så glad, gleder meg til å endelig kunne tjene litt penger! Dette blir så spennende! Så fremover kommer jeg til å jobbe i grønne klær på Kiwi. Dette viser at mitt første jobbintervju gikk veldig bra. 

  Gladjente med ny lue og ny jobb! Angående spørsmålsrunden min, er ikke sikker på om jeg gidder å filme med speilrefleksen eller bare ta kamera på pc'n. Skal fundere litt på det, så kommer det nok en videoblogg snart!! Dere kan fortsatt spørre spørsmål, har fått inn noe allerede. Hva jobber du som? Hva var din første jobb? 

 • New in:  Da var enda en skoledag over, i dag har vi vært på besøk hos vgs. Vi besøkte både Rælingen vgs og Skedsmo! Jeg vet ikke helt hva jeg vil og kan enda, har lyst til å gå toppidrett.. men vet ikke helt om jeg kan det siden jeg skal til USA andre året. Det får se. Etter skolebesøkene så ble jeg og Kaja igjen i Lillestrøm, og da ble det bitte litt shopping før vi dro hjem. Så da fikk jeg svidd litt penger i dag også.   En enkel grå, vandals lue som jeg kjøpte på Carlings. Den var satt ned til 99,-


  Dette skjørtet er fra H&M. Eeelsker sånne skjørt/kjoler som er korte foran og lange bak. Dette er "selvlysende", fersken farga. Veldig fin når man får sommerbrun hud, dette skal brukes i Thailand! Kostet 149,- (Haha, hadde ikke noe slags henger så hang det der)


  Også kjøpte jeg til slutt enda en lue som jeg har ønsket meg lenge. Elsker disse luene, valget mitt falt på brun. Denne heter Sense og er kjøpt på Belle. Var satt ned til 299,-

  Har du noe lignende? Ha en fin dag videre!

 • SPONSOR?  I dag prøvde jeg ut noe nytt å spennende. Det finnes jo så mye blogger med sponsorer, og jeg tenkte at jeg kanskje kunne bli en av dem. Hvis man har noe sponsor så blir det jo mer for leserne, kanskje man får muligheten til å gi bort noe, eller å tipse noe bra! Lesere er jo de som holder bloggen i gang, og da fortjener de å få noe tilbake. 

  Uansett, jeg gjorde da et forsøk på å få sponsor eller noe lignende. Og på http://sponsetblogg.no gikk alt helt strålende! Det var ikke vanskelig i det hele tatt og du mottar en mail med en gang. Jeg har allerede fått tilbud om sponsor og venter i spenning på fler! Prøv det du også! 


  Da håper vi på det beste!! Har du prøvd dette?  • Den store pakke dagen!  I går kom endelig masse av det jeg hadde bestilt på nettet! Var midt i rydding av rommet når mamma kom inn, og jeg kastet meg over pakkene. Her er det jeg fikk:


  Denne hvite og rosa baseball t skjorta var kjempe søt. Er mye mer lyserosa i virkeligheten, men kameraet mitt bestemte seg for å være vrang. Hadde tenkt til å sette inn en direkte link, men kommer inn på den. Uansett, denne finner du her!


  Kjøpte også en helt plane tights, den var utrolig behaglig å ha på! Den finner du innpå her..


  Kjøpte egentlig truse og bh, men trusa kommer senere. Er ikke så fan av å vise bilder av undertøy, men her er i hvertfall en liten smakebit. Syntes den var så søt, både fargen og stroppene! Er alltid så fornøyd med undertøyet fra PINK, spesielt den her var sykt godt å ha på seg. Den er utsolgt for øyeblikket, men her er siden med undertøy.

  Fra Victoria's Secret til Marc Jacobs. 


  Gud så glad jeg ble når jeg fikk dette! Elsker det! Det finnes i flere farger, men jeg likte dette best. Linker finner du i dette innleget.


  Dette var favoritt tingen min helt til jeg fant ut noe for noen dager siden. Jeg var jo så glad etter å ha kjøpt Mac, og enda gladere ble jeg når jeg hadde bestilt denne.. Men alt går vel ikke riktig vei, neida. Jeg så for noen dager siden at dette er for Macbook Air, og jeg har Pro. Så jeg må sende den tilbake og bestille en ny.. Jeg som hadde gledet meg sånn til å bruke denne. Den er så utrolig fin!!! Link er her

  Alt i alt så er kjempe glad! Dette er virkelig verdt pengene. Har du bestilt noe fra disse sidene før?

 • New in  For to-tre uker siden kjøpte jeg et par sko som jeg har vært forelsket i siden første øyekast! Det startet med at jeg var på skikk etter Jeffrey Campbell's til ballet, siden den dagen har jeg alltid hatt lyst på disse skoene. Har gått innom DNA og prøvd dem flere ganger, de sitter så godt og er utrolig behaglige. De passer til det meste og er drit kule, etter min mening da. Prisen var det som stoppet meg.. Her er skoene:


  Pris: 1200,- Kjøpt: DNA på Strømmen. Jeg bare elsker de, siden jeg fikk så mye penger til jul så slo jeg til og angrer ikke et sekund. DNA har veldig mye fine sko, bl.a JC og flere like typer som disse over. Med nagler og alt. 


  Kjøpte denne burgunder rød/vin rød (hva enn du sier) blusen. Den er så utrolig fin! Den finnes i lyse beige også. Syntes den var så utrolig søt og kan brukes i flere anledninger. Pris: 199,- Kjøpt: H&M på Metro


  Jeg støtte på denne fine glittertoppen. Syntes den var kjempe fin og gleder meg til å bruke den. Pris: 199,- Kjøpt: Bik Bok på Metro

  Har du noe av dette? Legg ut noe av dine nye ting!

 • Spørsmålsrunde!  Siden bloggen er såpass ny så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde.. På den måten kan dere få bli litt bedre kjent med meg og den jeg er! Hvis jeg får få spørsmål så venter jeg nok en liten stund, for gidder ikke lage en video hvor jeg svarer på fem spørsmål. Og ja, jeg skal prøve å svare på video! Må jo få skvist inn noen video blogger her og der etterhvert. Jeg setter stor pris på hvert spørsmål jeg får!


  Her ser du min beste vennine og meg klare for juleball 2012! Det var helt fantastisk rått! På forhånd, tusen takk hvis du spør meg om noe. Du er en knupp!

 • I min sminkepung akkurat nå  Tenkte dere skulle få se hva som befant seg i min sminkepung akkurat nå, here we go! 

   


  Mitt Sephora pudder. R 30 beige rosè. Jeg kjøpte mitt i Praha, det skal finnes på dems hjemme side her, men er utsolgt nå! Dette bruker jeg i hele ansiktet, pleier å dekke til små steder i ansiktet mitt med litt foundation men den var ikke i sminke pungen min nå for øyeblikket. Dette pudderet er veldig fint på og lukter faktisk godt. Du får veldig fin hud av den, og blir ikke så sjollete.


  Mitt elskede Too Faced pudder (bronzer). Fargen er Chocolate Soleil. Dette kan du bl.a finne her. Jeg kjøpte mitt i København på Sephora. Er helt avhengig av denne. Bruker den for det meste ved skinnbenene og litt i pannen. Det er veldig fint på og du får så fin brunfarge. Denne både lukter OG smaker sjokolade, ikke at jeg har prøvd....


  Tre koster. Den lille er kabuki brush fra Sephora, bruker den til Sephora pudderet. (Kabuki 50, finner du også på Sephora sin hjemmeside). Den er veldig myk og behaglig å bruke. Den i midten kjøpte jeg på Kicks. (Kicks professional 205) Denne bruker jeg til Too faced pudderet. Kosten er myk og samtidig fast kan du si. Veldig god å bruke i kinnene. Den siste svarte fikk jeg av min bestevennine, er fra Spania et sted. Står bare Eleven på den! Den bruker jeg av og til for å få vekk litt av Too faced i kinnene hvis jeg får for mye! 


  Den rosa vippetanga mi fra Gina Tricot! Man får veldig bøyde vipper av den obviously..


  Og til slutt en håndkrem fra L´OCCITANE en provence. Denne fikk jeg av en vennine så er ikke sikker på hvor du får tak i sånn, men tror den finnes på the body shop og lignende. Denne lukter appelsinaktig og er veldig god å bruke! Spesielt for de som sliter med tørre hender, som meg.

  Da har jeg vist dere noe av mine ting, legg ut et innlegg du også så kan jeg se hva dere har! Har du noe av det samme? Har du noe produkter du anbefaler?  

   

 • Stikkord:

  Sette bo  Denne uka har vi et prosjekt på skolen som heter Sette Bo. Det går ut på at vi er 23-25 år, ferdig med utdanning og skal kjøpe egen leilighet osv. Vi skal finne jobb, skrive cv og masse mer. Det er også en matte del som inneholder årslønn, skatt, bruttolønn og alt det der. Selvfølgelig det er jo smart og ha et slik prosjekt, men jeg syntes det er utrolig vanskelig å sette seg inn i! Kjenner at jeg gruer meg en del til å bli voksen og må ha kontroll over alt det der. 

  Så her sitter jeg og er veldig ukonsentrert..

  Det jeg har i boks er møbler, leilighet og jobb. Har funnet en hel haug gratis møbler på finn.no, haha! Har du hatt et lignende prosjekt før? 

 • Let me kiss you  Åh gud, beklager men nå kommer et litt "fangirl" innlegg! I dag kom endelig gutta sin musikk video ut, med gutta så mener jeg One Direction! Har ventet så lenge og nå er den her, hadde blitt utrolig glad hvis du tok deg tid til å se på den. Sangen er veldig fengende og kan få deg i godt humør med en gang. Den er fra deres nye plate Take Me Home. Sangen heter "kiss you". Ta en titt og si hva dere syntes.

  Må ærlig si at guttene er utrolig sjarmerende, og at de prater britisk gjør det bare enda bedre. Er vel ikke bare jeg som blir i godt humør av denne sangen? Måtte bare informere dere alle om at denne musikk videoen har kommet ut, ha en strålende kveld videre! :-)

 • Beaded Bras  Noe som er veldig inn nå for tiden er "Beaded bras" (noen sier studded BH), altså bh med nagler, diamanter osv. Personlig syntes jeg det faktisk er ganske stilig! Man kan jo bl.a ha det under gjennomsiktige bluser og topper, noen velger også å bare ha bh'n sammen med høytlivsshorts eller lignende. Jeg syntes det er kjempe kult! Her ser du Hedda, hun valgte å ha det under en bluse:

   

  Jeg kunne virkelig tenkt meg å kjøpe en sånn! Husker med en gang det kom ut så syntes jeg det var veldig spesielt, men nå liker jeg det. Det kan jo brukes i mange forskjellige anledninger og finnes i flere typer. Istedet for å måtte kjøpe en kjempe dyr bh, så går det an og lage en også! Bare å kjøpe nagler og begynne å sette på. Nedenfor ser du tre forskjellige typer. 
  Disse finner du her! Som jeg sa så er det jo litt stilig, men er det behaglig? Merker du naglene? Og hva syntes gutta om dette? Eller mer viktig, hva syntes du om dette?

 • Identical Twins  Før jeg går til sengs så tenkte jeg dere kunne få se et lite minne jeg har med ei av mine beste venniner! Vi hadde veldig lite og gjøre en kveld, så vi endte opp med å lage denne filmen. Sånt er alltid gøy å se tilbake på! Note: Det var sent på kvelden, og du kan se at vi ikke hadde ordnet oss eller noe. Dette er bare for gøy!

  Snart er det mandag! Ny uke, nye muligheter. Jeg starter mandagen med gym i første time, yeehaw......... Ha en fin kveld videre!

 • Her har du meg!  - Mitt navn er Maiken S.Vambeset
  - Jeg ble født 2mnd og 2 uker for tidlig
  - Har bursdag 13.mai, født i 97
  - Spiller håndball
  - Har to eldre søstre
  - Bor i Enebakk, som ligger 20 min unna Lillestrøm
  - Jeg har veldig stor familie, på pappa sin side
  - Reiser mye rundt i verden
  - Skal på utveksling i 2014/2015, til USA
  - Er naturlig blond
  - Jeg er 1.59 høy, eller lav..
  - Jeg hadde regulering i 6 år
  - Skulderen min har gått ut av ledd 5 ganger, så jeg har operert
  - Og her er to bilder av meg


  Disse bildene er tatt fra min instagram @maikenvambeset, derfor er ikke kvaliteten på topp! Beklager det. Ettersom tiden går så vil dere nok finne ut enda mer om meg, men dette var nok for i dag. Bare å kontakte meg på maikensv@hotmail.no hvis dere lurer på noe! 

 • Stikkord:

  Over again  Jeg sletta min gamle blogg "maikensv" fordi jeg ikke blogget mer på den. Men så fant jeg senere ut at det var et dumt valg.. Derfor lagde jeg en ny, skal få litt bedre design og slikt etterhvert, men dette er det jeg starter med for nå. Skal ærlig innrømme at etter jeg kjøpte meg mac så har jeg tilbrakt mye tid på den, og hvorfor ikke skvise inn litt tid på blogg i samme sleng? Over til noe annet, siden jeg fikk en del penger til jul så har jeg bestilt en del fra nettet. Jeg har bl.a bestilt dette: 

  Marc by Marc Jacobs Stardust Logo iPhone Case. Kan bestilles her.


  Marc by Marc Jacobs Dreamy Logo Neoprene. Kan bestilles her.

  Har også bestilt uggs og klær fra Pink, VS! Gleder meg til alt har kommet frem i posten, men angrer litt når jeg ser hvor lite som er igjen i lommeboka mi.. Det er verdt det, er det ikke? Skal legge ut et innlegg etterhvert om meg, slik at dere får bli litt bedre kjent med meg. 

 • Velkommen til min blogg!  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Les mer i arkivet November 2013 Oktober 2013 Mai 2013
  maik1

  maik1

  Jeg heter Maiken og er 16 år gammel. Jeg befinner meg i lille Enebakk, og på fritiden min spiller jeg håndball. På denne bloggen kan du finne både litt om mote, sport og egentlig det meste. Hvis du lurer på noe så kan du kontakte meg på maikensv@hotmail.no

  Kategorier


  Anbefalinger Blogg Innkjøp Meg og mitt Mote Musikk Outfit Reiser Sminke Sponset Spørsmålsrunde Topp Videoblogg

  Arkiv


  November 2013 Oktober 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013

  Siste innlegg


  Utvekslings blogg Vinter jakker Snart jul Utveksling Wants for høsten Min nye lampe Følg meg her One Direction konsert!! Jeg lever nesten Hedda.blogg.no giveaway

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits