maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

SerierHar du noen serier du anbefaler? Jeg følger med på Pretty Little Liars og Vampire Diaries. Skal begynne å se på The Lying Game og kanskje Teen Wolf, men vet ikke helt ennå. Vil ha en kjempe bra serie og se på, en du blir hekta på! Som er spennende. Tenkte kanskje noen av dere ser på noe som dere anbefaler? 


//WEHEARTIT

 • Piercing  Om 4 dager, altså til fredag, så skal jeg ta piercing i navelen!! Jeg vet ikke om jeg skal grue meg eller glede meg. Er ikke noe spesielt redd for sånne ting, jeg har jo 9 hull i ørene.   //weheartit

  Jeg syntes det er kjempe fint med piercing i navelen! Spesielt om sommeren, når man er sommerbrun i bikini og har en søt piercing. Gleder meg til å kunne kjøpe de, har alltid sett søstrene mine titte etter noen hver gang vi er på ferie, og nå er det endelig min tur også. Skal ta det nå slik at jeg har det når jeg skal til Thailand i påsken. Har du piercing? Var det vondt? 

 • Camping  (Skrevet 12.00) Da var denne turen over. Har hatt det kjempe koselig her på Dokka med Monna, Dadda og Cecilie. Nå driver alle og flyr fram og tilbake, rydder og vasker for å gjøre alt klart til å dra. Det har vært en veldig behaglig og avslappende helg, men det blir godt å komme hjem og nyte vinterferien. Har redigert en liten film med småklipp her og der fra helgen, her er den:

  Har du vinterferie? Ha en kjempe fin søndag videre. 

 • Today's Outfit  I dag tok jeg på meg dette:
  Skjorte: H&M
  Genser: Vero Moda
  Bukse: H&M
  Sko: Converse


  Ring Kors: Gina Tricot
  Ring Firkant: H&M

  Akkurat nå befinner jeg meg på Dokka Camping, med Monna, Dadda og kusina mi Cecilie. Som du ser ovenfor så er det snø og full vinter her. Er veldig fint egentlig! Vi kom hit i går, og så langt har vi både shoppet og kost oss. Nå skal jeg og Cecilie snart se på film og slappe av helt. Deilig med vinterferie, sier jeg bare! Hva skal du i helgen? Har du Camping? Ha en koselig lørdag! 

 • The Harlem Shake  Har du også støtt borti noe kalt The Harlem Shake på YouTube? Vel det har jeg!! Haha. Den første jeg så var med en youtube fyr som heter Sam Pepper, jeg skjønte virkelig ikke hva jeg satt og så på. Gjør fortsatt ikke det nå når jeg søker på lignende videoer. Går det bare ut på at en starter med å danse, og etterhvert så tar alle av og står der og ser ut som idioter? Er det poenget? Jeg syntes hvertfall det er skikkelig genialt, og sangen er veldig fengende! 


  Dette er den første jeg så med Sam. 


  Norske militæret. 


  Under vann - helt sykt!!!

  Hva syntes du om dette? 

 • Hot or not: Peplum Top  Peplum topp har lenge vært "inn" nå for tiden. I begynnelsen når dette kom så var jeg ikke så stor fan, men nå syntes jeg det er helt sykt fint! Det passer til så mye og det finnes så mange forskjellige typer. Selv har jeg bare en, men må virkelig skaffe meg flere. Men jeg syntes at ikke alle toppene er like fine på alle slags kroppeR. Ikke for å rakke ned på noen eller noe! Det finnes noen peplum topper fra f.eks Bik Bok som er litt baggy, slaskete og de kan man se litt ekstra feite i - så de passer best til jenter som er litt små og tynne. Men så har du andre typer peplum som passer til jenter med former. Så jeg syntes det er kjempe fint når man har funnet en som passer til sin kroppsfasong! :-) 


  Denne finner du her fra Topshop 


  Denne finner du her, også fra Topshop


  Denne har jeg, fra Bik Bok. Gå inn her for å se.


  Elsker ryggen på denne, fra Bik Bok. Finnes her. 

  Peplum lace sleeve fra Forever 21. Kan kjøpes her


  Denne var veldig søt! Fra Dillards. Finner du her.

  Hva syntes du om Peplum topper? Har du en selv? 

 • Hva vil du ha mer av?  Nå har jeg kommet hjem fra en kjempe koselig hyttetur med en herlig gjeng! Har dessverre ikke fått oppdatert så mye i det siste, men er ganske mye som skjer for tiden. Ikke nok med masse prøver, lekser og fremføringer - jeg har også begynt å jobbe og har en del treninger. Så livet mitt er ganske fullpakket akkurat nå. Skal gjøre mitt beste og prøve å oppdatere mest mulig. Men har et spørsmål til deg: Hva vil du ha mere av på bloggen? Jeg kan f.eks ha:

  -Videoblogg
  -Sminke/hårvideo
  -Roomtour
  -Innlegg om skulderen min
  -Dagens antrekk
  -Mote/sminke innlegg

  Hva tenker du? Jeg gir deg det du vil ha! 

 • Blogger jeg leser

  Rad 1: Erica og Kristin
  Rad 2: Hedda og Aurora
  Rad 3: Andrea og Bjørn-Erik

  Disse bloggene er jeg fast innom hver dag! Er også innom de jeg er venn med hvis jeg ser noe spennende. Leser du noen av disse? Hvem andre leser du?

 • Bik Bok wants  På Bik Bok så har de fått inn så masse fint, og jeg gleder meg til det er sommer og man kan få brukt mye av det. Her er noen av de tingene jeg bare sikler over.

  *
  499,- Her 


  249,- Her


  199,- Her


  249,- Her


  299,- Her


  249,- Her


  249,- Her


  599,- Her

  Bik Bok er en utrolig bra butikk, og jeg finner nesten alltid noe jeg har lyst på når jeg er innom der. Har du lyst på noe av dette? Hva syntes du om Bik Bok?

 • Drømme bikini  Jeg bare elsker bikiniene fra Victoria's secret, selv har jeg bare en, men skal få kjøpt meg minst en til før sommern kommer! Det er så mange fine, spesielt de med diamanter på. 
  Denne har jeg, bare lilla truse. Gå inn her og se på årets bikinier, kanskje du finner en favoritt? Har du en bikini fra VS?

 • The Hills Maraton  Elsker følelsen av å våkne etter en god natt med søvn, lørdag er virkelig den beste dagen i uka! Denne helgen blir definitivt en slapp helg, har ikke noe store planer så jeg ender alltid opp med å se på serier. Denne gangen gikk valget på The Hills. Jeg elsker den serien, er trist at det ikke er noe mer. Lauren Conrad er en så stor inspirasjon! 


  Hun er bare så bra! Har du sett på The Hills før? Hva skal du i dag? Ha fortsatt en god helg!

 • Bildedryss  Endelig fredag! Det blir kjempe digg, noe som ikke blir så digg er at jeg har snakket meg selv inn i å ikke spise godteri i hele februar.. Jeg som er så glad i godteri. Det er virkelig på tide med helg. det er så mye nå. Håndball og skole med masse lekser og prøver. Hadde matte prøve i dag og en tung trening, s nå gleder jeg meg bare til og bare slappe av helt. Skulle ønske at helgen varte mye lenger! 

  Tok noen bilder etter skolen i går, her er de:
  Hva skal du i helgen? Ha en strålende Fredag!!! 

 • Stikkord:
  Les mer i arkivet Oktober 2013 Mai 2013 April 2013
  hits