maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hedda.blogg.no giveawayEn blogg jeg er innom hver eneste dag er hedda. Hun er den jeg ser veldig opp til, når det kommer til mote og blogg. Hun er et skikkelig bra forbilde. Tenkte å si at hun har en giveaway på bloggen sin nå, og meld deg på for å kunne vinne. Jeg har vunnet NARS bronzer av henne, og vant sminke en annen gang også. Hun er så bra! Denne gangen gir hun bort Marc by Marc Jacobs lommebok, noe jeg virkelig trenger etter å ha hatt den fake louis vuitton i hvertfall 5 år nå....

Er den ikke bare nydelig? Her er innlegget! 

 • NM i cheerleading!  I dag har jeg og Iselin vært i lillestrøm for å se på NM i cheerleading. Det var en helt utrolig opplevelse! 

  Sikkert ikke alle som jeg at jeg gikk på NRC Tigers for en stund tilbake, men bare et år. Var ikke med på noen stor konk, bare Summer Open. Iselin derimot har gått på NRC Tiger og OCT Galaxy, hun er kjempe flink! Etter denne dagen savner jeg virkelig å gå på cheerleading! Det er så mye glede, spirit og morro. Blir glad av å bare se på!

  Det var utrolig mange flinke med! Ble spesielt imponert av Viqueens og selvfølgelig Tigers. Var mange flinke innenfor hip hop også!! Emilie (Voe) sitt danselag var utrolig flinke, og de hadde nye drakter som var såå nydelige! Jeg så også Erica (l0ve), håper de kommer videre - det fortjener de! Lakers var også gode, så bl.a Mathilde. Men hun var ikke med, vet noen hvorfor?

  Alt i alt hadde jeg en kjempe bra dag! Er ganske sliten etter å ha hørt høy musikk og skriking hele dagen, men det overlever jeg! Nå er det lørdag og jeg skal slappe av. I morgen er det bursdag for storesøster og skolearbeid som må gjøres. Bare 5 dager til Thailand nå. Skal se om jeg kan legge ut video fra dagen i dag, fikk ikke filmet så mye siden minnet på tlf ble fullt. Går du på cheerleading? Var du på NM? Ha en fin kveld videre!

 • Instagram  Her er et bilde fullt av meg, og mine instagram darlings:
  Hva heter du på instagram? Følg med: @maikenvambeset

 • Topp: "Youtubers"  Jeg er innom YouTube minst 50 ganger hver dag! Før var jeg innom bare for å høre på musikk, men nå de siste årene har jeg holdt meg daglig oppdatert på de som kaller seg "youtubers". Kanskje du vet hva jeg prater om, eller kanskje ikke. 

  Den første jeg så var en britisk gutt på min alder som kaller seg Bertiebertg på youtube. Han hadde andre med i videoene sine, og sånn har jeg bare funnet fler og fler. De lager mange forskjellig typer filmer. Kanskje en video om dem selv, eller hva de mener om et bestemt tema, morsomme utfordringer eller rett og slett bare "vlogs" (video blogger) om deres liv. 

  Det høres kanskje veldig kjedelig ut, men jeg klarer ikke slutte å se på disse. Det er mest britiske gutter jeg følger med på. F.eks: 


  Tvillingene Jack og Finn Harries. (Jacksgap) Her ser du også Danisnotonfire.


  Her har du tre i en. Bertie Gilbert (Bertiebertg) Roy Arvatz og Dom Herman-Day (Domdayable) 


  To i en. Marcus Butler og Sam Pepper

  Ser også på:
  Zoella (zoella280390)
  Caspar Lee (dicasp) 
  Alfie (Pointlessblog) 
  Joe (thatcherjoe)
  Harrison (omgharrisonweb)
  Vincent Cyr (Cyr1216)
  Kian og Sam (kiansam13)
  The janoskians
  Jenna Marbles
  Louis (foodforlouis)
  Sawyer (sawyerhartman)
  Wassabi (hoiitsroi) 
  Maz (mazzimaz) 

  Og fler. Hvis du søker opp disse på YouTube, får du mye morsomt og se på! Ser du på noen av disse, eller andre?  

 • Stikkord:

  Anbefaling: Pitch Perfect  Her om dagen så jeg på filmen Pitch Perfect, som alle snakker om! Har du hørt om den kjente "Cup song" hvor man synger og lager takten med en kopp? Vel den er fra denne filmen. Siden alle nevnte hvor bra den var så følte jeg at jeg måtte se den selv. 

  Alle har selvfølgelig forskjellig meninger om alt, min mening til denne filmen er at den var utrolig bra! Det er mye humor i den, og mye musikk - noe som er et stort pluss for meg. Et enda større pluss er skuespillerne, de passer så bra til rollen og en som heter Fat Amy er bare helt sykt genial! Lo så fælt av henne. Filmen har en handling hele tida, og jeg syntes ikke den er kjedelig. Det er så mye som skjer, og det er mye du virkelig ikke forventer. 

  Dette, etter min mening, er en film man burde se! Den er så morsom, og sangene er så fengende. Det blir en konkurranse i løpet av filmen, og du blir så revet med! Definitivt en bra film. 

  Alt ovenfor er mine meninger, og du kan gjerne syntes noe helt annet. Alle har forskjellig smak! Selv likte jeg denne filmen svært godt, og kan gjerne se den igjen. Har du sett den før? Hva syntes du om den?

 • Topp 3: Reisemål  Jeg er utrolig glad i å reise rundt og se verden. Jeg har vært utrolig mange steder, noe jeg er veldig takknemlig for! Men jeg tenkte nå at jeg kunne vise tre steder jeg vil til og tre av de beste stedene jeg har vært på.

  1. Bahamas

  Jeg har vært fast bestemt på å dra hit siden 2010. Jeg så en sanger (Payton Rae) dra på cruise hit og det så helt fantastisk ut! Vannet er nydelig, det er kjempe fint der og det er mye å finne på. Det virker som et paradis! Man kan svømme med delfiner, ta sklie hvor haier er rundt deg, du er i et rør da, dra på marked og shoppe og så mye mye mer! 

  2. Jamaica

  Vet ikke så veldig mye om Jamaica, men har sett så mye klipp av nydelig strender med krystall blått/turkist vann og hvit sand. Det virker som et hyggelig sted og det er jo mye bra musikk som kommer derifra. Føler at det er et sted man kan slappe av og nyte livet skikkelig, det er mye fjellområder og mye man kan se der, bl.a underjordiske huler! Hadde ikke sagt nei takk til en tur hit.

  3. Cuba

  Cuba er et sted de fra serien The Hills, dro til. Jeg syntes det virket som et kjempe fint og deilig sted. Du ser at alle disse 3 stedene har bl.a veldig fine strender - for meg så har det mye og si. Om morningen er det deilig å kunne slappe av på en kjempe fin strand. Du finner mye god mat og drikke på Cuba, og det er mye fint å oppleve der. Har så inderlig lyst til å dra hit en gang!

  Så kom det å velge mine 3 favoritt steder som jeg har vært, av alle de stedene jeg har vært er det veldig vanskelig og bare velge 3. Men skal prøve mitt beste. 

  1. Thailand
   
  Thailand er så fantastisk herlig! Jeg var i Patong i Phuket og det var en av de beste sommerne i mitt liv! Det er mange fine strender man kan dra til, mye utvalg av god mat og drikke, mye fint å se på bl.a et sted som heter Fantasea, ligner på sånn parker i USA. Det som er best med Thailand er menneskene der, de er så snille og gjør alt for at du skal ha det bra. De har alltid et smil på munn. Skal tilbake hit i påsken, og gleder meg som et lite barn!! 

  2. Los Angeles og USA generelt
   
  Det er jo (nesten) alles drøm og få dra til Los Angeles/Hollywood. Jeg er utrolig heldig som har vært der. Jeg bodde et sted som het Marina Del rey. Vi kunne gå til Venice Beach og Santa Monica. Los Angeles er kjempe fint og behaglig. Det er virkelig en opplevelse å dra dit! Jeg så Hollywood skiltet, dro på Warner Brothers studio, og mye mer. Men jeg har også vært i Florida som er helt fantastisk, spesielt med alle de forskjellige fornøyelses parkene, Las Vegas, San Fransisco, Pismo Beach også landet jeg i New York og Cleveland. Jeg elsker USA og det er mye jeg har lyst til å se der. Derfor gleder jeg meg så sykt til utvekslings året mitt!! Alle burde få oppleve noe av USA før de dør, USA er noe for seg selv.

  3. Ayia Napa (Kypros)

  Mitt siste valg falt på Ayia Napa i Kypros. Aah, hvor skal jeg starte? Har vært der fem ganger nå og er like fornøyd hver gang. Når jeg var yngre likte jeg godt alle bassengene som var på hotellet vårt, nå liker jeg mer strendene Napa har å by på. Jeg har aldri vært gammel nok til å virkelig oppleve party byen der, men er ganske morsomt å bare gå rundt der og se hvor sykt bra det er! Det er alltid skikkelig varmt der om sommeren. Det finnes steder hvor man kan dra og se mye, husker jeg riktig dro vi en gang for å se på et fosse fall. Selvom det ikke var så stort så var det gøy. Det er shopping muligheter, og myyyyye restauranter! Vi har bl.a vært på mexicansk, japansk, italiensk og så mye mer. Elsker Ayia Napa!

  Det er noen av mine favoritter, hvor vil du? eller hvor har du vært? 

 • Les mer i arkivet Oktober 2013 Mai 2013 April 2013
  hits