maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg lever nestenHallo! Jeg titter fram mellom tentamener, eksamener, prøver og fremføringer her. Er så utrolig mye for tiden og det er den største grunnen til at jeg ikke har vært aktiv her. Er mye å tenke på, og hvordan jeg presterer på skolen nå har så mye og si for karakterene. 

Uansett, skole interesserer ingen. Jeg lovte en video fra Thailand, så har slengt sammen en ikke så bra video, men bedre enn ikke no. Her ser du klipp fra Bangla Road i Patong, Phuket Zoo, forskjellig strender, båttur og The big buddha. Thailand er et sted alle burde oppleve i løpet av livet sitt! 

 

Må bare nevne at jeg var på JUSTIN BIEBER KONSERT den 16.April, det er noe av det sykeste jeg har vært med på! Beste dagen noensinne!! Nå er det ikke lenge til ONE DIRECTION konserten. Aaah! Var du på JB, eller skal du på 1D? For å se mer av meg og mitt liv legg meg til på:

facebook: https://www.facebook.com/maikensv 
instagram: @maikenvambeset
twitter: @maiken97 

 • Les mer i arkivet Oktober 2013 Mai 2013 April 2013
  maik1

  maik1

  Jeg heter Maiken og er 16 år gammel. Jeg befinner meg i lille Enebakk, og på fritiden min spiller jeg håndball. Hvis du lurer på noe så kan du kontakte meg på maikensv@hotmail.no

  Kategorier


  Anbefalinger Blogg Innkjøp Meg og mitt Mote Musikk Outfit Reiser Sminke Sponset Spørsmålsrunde Topp Videoblogg

  Arkiv


  Oktober 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013

  Siste innlegg


  Wants for høsten Min nye lampe Følg meg her One Direction konsert!! Jeg lever nesten Hedda.blogg.no giveaway NM i cheerleading! Instagram Topp: "Youtubers" Anbefaling: Pitch Perfect

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits