maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

Vinter jakkerDa er tirsdagen snart over og jeg er sliten allerede. Skole tar så mye tid, i tillegg til håndball og jobb. Er ikke mye tid igjen til blogg ettersom jeg vil være med venner og kjæreste også, men jeg prøver mitt beste. 

Nå begynner det å bli veldig kaldt ute, jeg er en veldig frøsen person til vanlig så jeg må begynne å kle meg godt. Etterhvert er det jo smart å ha en god og tjukk vinterjakke som varmer godt, men også ser litt fin ut. Jeg stod i mellom flere valg, men problemet nå til dags er at alt skal være så utrolig dyrt. Jeg kjøpte uggs til 1800, så gidder ikke kjøpe parajumper som alle har til 8000. De er veldig fine, og sier ikke nei takk om noen vil gi meg en, men valget falt ikke på den. 


Her er jo klassikeren nesten alle har, Parajumpers. Finner du her.


Enda en klassiker mange har, Canada Goose. Finnes her. Av denne liker jeg best Montebello og ville veldig ha den.


En fin jakke fra Svea, finnes her.


Syntes denne var stilig fra Nelly, merket IRO.


Likte denne fra Nelly


Mitt endelige valg falt på denne. Miss Smith jakka fra Svea, som jeg bestilte på Nelly. Først prøve jeg jakka på Høyer, på Strømmen Storsenter, men siden den var billigere å bestille så gjorde jeg det. Den satt veldig fint på og var tjukk og god. Valgte fargen svart for den passer til det meste, men likte den som er navy blue og burgunder. Syntes disse jakkene er fine og har en veldig grei pris. 

Hvordan vinterjakke har du?

 • Snart jul  .. Det er kanskje en stund til jul, men jeg er i skikkelig jule humør. Hører på julemusikk og gleder meg til å se på julefilmer, bake pepperkaker og pepperkakehus, spise god mat, gi og få julegaver, pynte juletre, få julestrømpe og pakkekalender. Jeg elsker jule tida, den er så koselig. Kan innrømme at jeg er ikke så stor fan av snø og kulde, men det er ikke noe jul uten snø! Jeg gleder meg kjempe masse. Gleder meg til huset er pynta med julestaker, julestjerner, julenisser og det er ikke måte på.   Har til og med en liste på spotify med julemusikk her.
  Hva syntes du om jula? Gleder du deg?

 • Utveksling  Jeg har lenge hatt en drøm om å dra på utveksling til USA. Denne drømmen blir oppfylt neste sommer, da drar nemlig jeg til USA. Var på intervju med Explorius for en god stund siden og fikk plass. Har vært så sikker på at dette er noe jeg virkelig vil frem til nå. Jeg har vært usikker og snakket med mange. For et år siden så jeg aldri for meg at jeg skulle få en fantastisk kjæreste, hvordan skal jeg klare å være et helt år borte fra han og familien? Det begynner virkelig å gå opp for meg, og jeg både gruer og gleder meg.

  Det er et stort valg, og føler ikke jeg bare kan dra hjem fra USA hvis jeg angrer. Da har jeg kastet bort en hel haug med penger og det vil jeg ikke. Det gode er at alle støtter meg, både kjæreste, familie og venner. Jeg vet at de er der når jeg kommer hjem igjen og det er det som virkelig teller. Men det blir fortsatt veldig tungt.

   
  Jeg tror det blir et år fylt med opplevelser som jeg kommer til å ta med meg foralltid. Det blir nok tungt, men verdt det. Blir spennende å oppleve en ny kultur, nytt språk, andre tradisjoner osv. 

  Har du vært på utveksling, eller vil du? • Wants for høsten  Er mye ting jeg trenger og ønsker meg nå som det er høst og snart vinter. Her er en liten smakebit


  Har du, eller ønsker du deg noe av det samme?

 • Min nye lampe


  Så heldig som jeg er så kjøpte min snille mamma en lampe som egentlig hun skulle ha, men det endte med at jeg fikk den istedet. Noe jeg er svært glad for. Jeg elsker den, den er så fin. Med diamanter hengende ned og greier, føler nesten jeg har en mini lyskrone på rommet. Denne ble faktisk kjøpt på det kjente senteret Ullared i Sverige. Husker ikke prisen, men billig var det. Smiler hver gang jeg kommer inn på rommet mitt nå fordi lampen bare lyser opp. 

  Har du en slik lampe? Ha en fin helg alle sammen!

 • Følg meg her  Da er jeg tilbake på blogg, har savnet det litt og skal prøve å gjøre så godt jeg kan nå fremover! De dagene jeg ikke får tid til å oppdatere her, kan det hende jeg oppdaterer litt andre steder. Sånn som

  Instagram: @Maikenvambeset 
  Twitter: @Maiken97 
  Facebook: Maiken S.Vambeset  Jeg har hatt høsferie i en uke nå og det har vært så deilig, jeg klarer ikke en gang sette ord på hvor godt jeg har hatt det de siste dagene. Fri fra alt, bortsett fra jobb. Null skole, null lekser og null prøver. Ikke noe å stresse med i det hele tatt. Om bare alle dager hadde vært sånn.. Det er de dessverre ikke, jeg får nyte helgen så mye jeg kan så er det tilbake på skolebenken. 

  Har du hatt høstferie enda?

 • Les mer i arkivet Oktober 2013 Mai 2013 April 2013
  maik1

  maik1

  Jeg heter Maiken og er 16 år gammel. Jeg befinner meg i lille Enebakk, og på fritiden min spiller jeg håndball. På denne bloggen kan du finne både litt om mote, sport og egentlig det meste. Hvis du lurer på noe så kan du kontakte meg på maikensv@hotmail.no

  Kategorier


  Anbefalinger Blogg Innkjøp Meg og mitt Mote Musikk Outfit Reiser Sminke Sponset Spørsmålsrunde Topp Videoblogg

  Arkiv


  Oktober 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013

  Siste innlegg


  Vinter jakker Snart jul Utveksling Wants for høsten Min nye lampe Følg meg her One Direction konsert!! Jeg lever nesten Hedda.blogg.no giveaway NM i cheerleading!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits