maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

Utvekslings bloggJeg velger å slutte med denne bloggen og heller oppdatere i ny og ne på USA bloggen min her. Ta en titt og se hva som foregår på den :D

👑

Ha en fin uke!

 • Snart jul  .. Det er kanskje en stund til jul, men jeg er i skikkelig jule humør. Hører på julemusikk og gleder meg til å se på julefilmer, bake pepperkaker og pepperkakehus, spise god mat, gi og få julegaver, pynte juletre, få julestrømpe og pakkekalender. Jeg elsker jule tida, den er så koselig. Kan innrømme at jeg er ikke så stor fan av snø og kulde, men det er ikke noe jul uten snø! Jeg gleder meg kjempe masse. Gleder meg til huset er pynta med julestaker, julestjerner, julenisser og det er ikke måte på.   Har til og med en liste på spotify med julemusikk her.
  Hva syntes du om jula? Gleder du deg?

 • Utveksling  Jeg har lenge hatt en drøm om å dra på utveksling til USA. Denne drømmen blir oppfylt neste sommer, da drar nemlig jeg til USA. Var på intervju med Explorius for en god stund siden og fikk plass. Har vært så sikker på at dette er noe jeg virkelig vil frem til nå. Jeg har vært usikker og snakket med mange. For et år siden så jeg aldri for meg at jeg skulle få en fantastisk kjæreste, hvordan skal jeg klare å være et helt år borte fra han og familien? Det begynner virkelig å gå opp for meg, og jeg både gruer og gleder meg.

  Det er et stort valg, og føler ikke jeg bare kan dra hjem fra USA hvis jeg angrer. Da har jeg kastet bort en hel haug med penger og det vil jeg ikke. Det gode er at alle støtter meg, både kjæreste, familie og venner. Jeg vet at de er der når jeg kommer hjem igjen og det er det som virkelig teller. Men det blir fortsatt veldig tungt.

   
  Jeg tror det blir et år fylt med opplevelser som jeg kommer til å ta med meg foralltid. Det blir nok tungt, men verdt det. Blir spennende å oppleve en ny kultur, nytt språk, andre tradisjoner osv. 

  Har du vært på utveksling, eller vil du? • Følg meg her  Da er jeg tilbake på blogg, har savnet det litt og skal prøve å gjøre så godt jeg kan nå fremover! De dagene jeg ikke får tid til å oppdatere her, kan det hende jeg oppdaterer litt andre steder. Sånn som

  Instagram: @Maikenvambeset 
  Twitter: @Maiken97 
  Facebook: Maiken S.Vambeset  Jeg har hatt høsferie i en uke nå og det har vært så deilig, jeg klarer ikke en gang sette ord på hvor godt jeg har hatt det de siste dagene. Fri fra alt, bortsett fra jobb. Null skole, null lekser og null prøver. Ikke noe å stresse med i det hele tatt. Om bare alle dager hadde vært sånn.. Det er de dessverre ikke, jeg får nyte helgen så mye jeg kan så er det tilbake på skolebenken. 

  Har du hatt høstferie enda?

 • NM i cheerleading!  I dag har jeg og Iselin vært i lillestrøm for å se på NM i cheerleading. Det var en helt utrolig opplevelse! 

  Sikkert ikke alle som jeg at jeg gikk på NRC Tigers for en stund tilbake, men bare et år. Var ikke med på noen stor konk, bare Summer Open. Iselin derimot har gått på NRC Tiger og OCT Galaxy, hun er kjempe flink! Etter denne dagen savner jeg virkelig å gå på cheerleading! Det er så mye glede, spirit og morro. Blir glad av å bare se på!

  Det var utrolig mange flinke med! Ble spesielt imponert av Viqueens og selvfølgelig Tigers. Var mange flinke innenfor hip hop også!! Emilie (Voe) sitt danselag var utrolig flinke, og de hadde nye drakter som var såå nydelige! Jeg så også Erica (l0ve), håper de kommer videre - det fortjener de! Lakers var også gode, så bl.a Mathilde. Men hun var ikke med, vet noen hvorfor?

  Alt i alt hadde jeg en kjempe bra dag! Er ganske sliten etter å ha hørt høy musikk og skriking hele dagen, men det overlever jeg! Nå er det lørdag og jeg skal slappe av. I morgen er det bursdag for storesøster og skolearbeid som må gjøres. Bare 5 dager til Thailand nå. Skal se om jeg kan legge ut video fra dagen i dag, fikk ikke filmet så mye siden minnet på tlf ble fullt. Går du på cheerleading? Var du på NM? Ha en fin kveld videre!

 • Instagram  Her er et bilde fullt av meg, og mine instagram darlings:
  Hva heter du på instagram? Følg med: @maikenvambeset

 • Piercing  Om 4 dager, altså til fredag, så skal jeg ta piercing i navelen!! Jeg vet ikke om jeg skal grue meg eller glede meg. Er ikke noe spesielt redd for sånne ting, jeg har jo 9 hull i ørene.   //weheartit

  Jeg syntes det er kjempe fint med piercing i navelen! Spesielt om sommeren, når man er sommerbrun i bikini og har en søt piercing. Gleder meg til å kunne kjøpe de, har alltid sett søstrene mine titte etter noen hver gang vi er på ferie, og nå er det endelig min tur også. Skal ta det nå slik at jeg har det når jeg skal til Thailand i påsken. Har du piercing? Var det vondt? 

 • The Hills Maraton  Elsker følelsen av å våkne etter en god natt med søvn, lørdag er virkelig den beste dagen i uka! Denne helgen blir definitivt en slapp helg, har ikke noe store planer så jeg ender alltid opp med å se på serier. Denne gangen gikk valget på The Hills. Jeg elsker den serien, er trist at det ikke er noe mer. Lauren Conrad er en så stor inspirasjon! 


  Hun er bare så bra! Har du sett på The Hills før? Hva skal du i dag? Ha fortsatt en god helg!

 • Bildedryss  Endelig fredag! Det blir kjempe digg, noe som ikke blir så digg er at jeg har snakket meg selv inn i å ikke spise godteri i hele februar.. Jeg som er så glad i godteri. Det er virkelig på tide med helg. det er så mye nå. Håndball og skole med masse lekser og prøver. Hadde matte prøve i dag og en tung trening, s nå gleder jeg meg bare til og bare slappe av helt. Skulle ønske at helgen varte mye lenger! 

  Tok noen bilder etter skolen i går, her er de:
  Hva skal du i helgen? Ha en strålende Fredag!!! 

 • Stikkord:

  Pretty Little Liars  Vet ikke om jeg har nevnt det tidligere, men jeg har helt dilla på serien Pretty Little Liars. Begynte å se på det for noen uker siden, og er ferdig med sesong 2 så langt. Jeg er helt avhengig!! Det er så utrolig spennende hele tida, og det er alltid noe som skjer. Det fører til at jeg aldri klarer å slutte og se på det! Jeg husker de første episodene var litt lange og kjedelige, men fy søren det tar seg opp! Skjønner ikke at det er mulig å lage en så spennende serie, det skjer jo noe nytt hele tiden. 

   

  Ikke nok med at selve serien er bra, skuespillerne er like gode. Jentene er pene på hver sin måte, og guttene er kjekke. Alle er utrolig flinke og passer skikkelig til rollen. Jeg lever meg så utrolig inn i denne serien, fant meg selv i å sitte og gråte med pcn på fanget fordi jeg var sjalu på det ene kjæresteparet (Mr.Fitz & Aria <3). Håper denne serien aldri tar slutt, da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med meg selv. Neida.. joda..  Jeg følger også med på Vampire Diaries, anbefaler både den og PLL. Følger du med på noen av disse? Eller noen andre? 

 • GLADJENTE!  Denne dagen kunne ikke blitt bedre.. Jeg fikk nettopp vite at jeg har fått jobb! Var på jobbintervju i forrige uke på Kiwi, og ble bekreftet nå at jobben er min. Er så glad, gleder meg til å endelig kunne tjene litt penger! Dette blir så spennende! Så fremover kommer jeg til å jobbe i grønne klær på Kiwi. Dette viser at mitt første jobbintervju gikk veldig bra. 

  Gladjente med ny lue og ny jobb! Angående spørsmålsrunden min, er ikke sikker på om jeg gidder å filme med speilrefleksen eller bare ta kamera på pc'n. Skal fundere litt på det, så kommer det nok en videoblogg snart!! Dere kan fortsatt spørre spørsmål, har fått inn noe allerede. Hva jobber du som? Hva var din første jobb? 

 • Sette bo  Denne uka har vi et prosjekt på skolen som heter Sette Bo. Det går ut på at vi er 23-25 år, ferdig med utdanning og skal kjøpe egen leilighet osv. Vi skal finne jobb, skrive cv og masse mer. Det er også en matte del som inneholder årslønn, skatt, bruttolønn og alt det der. Selvfølgelig det er jo smart og ha et slik prosjekt, men jeg syntes det er utrolig vanskelig å sette seg inn i! Kjenner at jeg gruer meg en del til å bli voksen og må ha kontroll over alt det der. 

  Så her sitter jeg og er veldig ukonsentrert..

  Det jeg har i boks er møbler, leilighet og jobb. Har funnet en hel haug gratis møbler på finn.no, haha! Har du hatt et lignende prosjekt før? 

 • Identical Twins  Før jeg går til sengs så tenkte jeg dere kunne få se et lite minne jeg har med ei av mine beste venniner! Vi hadde veldig lite og gjøre en kveld, så vi endte opp med å lage denne filmen. Sånt er alltid gøy å se tilbake på! Note: Det var sent på kvelden, og du kan se at vi ikke hadde ordnet oss eller noe. Dette er bare for gøy!

  Snart er det mandag! Ny uke, nye muligheter. Jeg starter mandagen med gym i første time, yeehaw......... Ha en fin kveld videre!

 • Her har du meg!  - Mitt navn er Maiken S.Vambeset
  - Jeg ble født 2mnd og 2 uker for tidlig
  - Har bursdag 13.mai, født i 97
  - Spiller håndball
  - Har to eldre søstre
  - Bor i Enebakk, som ligger 20 min unna Lillestrøm
  - Jeg har veldig stor familie, på pappa sin side
  - Reiser mye rundt i verden
  - Skal på utveksling i 2014/2015, til USA
  - Er naturlig blond
  - Jeg er 1.59 høy, eller lav..
  - Jeg hadde regulering i 6 år
  - Skulderen min har gått ut av ledd 5 ganger, så jeg har operert
  - Og her er to bilder av meg


  Disse bildene er tatt fra min instagram @maikenvambeset, derfor er ikke kvaliteten på topp! Beklager det. Ettersom tiden går så vil dere nok finne ut enda mer om meg, men dette var nok for i dag. Bare å kontakte meg på maikensv@hotmail.no hvis dere lurer på noe! 

 • Stikkord:
  Les mer i arkivet November 2013 Oktober 2013 Mai 2013
  maik1

  maik1

  Jeg heter Maiken og er 16 år gammel. Jeg befinner meg i lille Enebakk, og på fritiden min spiller jeg håndball. På denne bloggen kan du finne både litt om mote, sport og egentlig det meste. Hvis du lurer på noe så kan du kontakte meg på maikensv@hotmail.no

  Kategorier


  Anbefalinger Blogg Innkjøp Meg og mitt Mote Musikk Outfit Reiser Sminke Sponset Spørsmålsrunde Topp Videoblogg

  Arkiv


  November 2013 Oktober 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013

  Siste innlegg


  Utvekslings blogg Vinter jakker Snart jul Utveksling Wants for høsten Min nye lampe Følg meg her One Direction konsert!! Jeg lever nesten Hedda.blogg.no giveaway

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits