maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

Vinter jakkerDa er tirsdagen snart over og jeg er sliten allerede. Skole tar så mye tid, i tillegg til håndball og jobb. Er ikke mye tid igjen til blogg ettersom jeg vil være med venner og kjæreste også, men jeg prøver mitt beste. 

Nå begynner det å bli veldig kaldt ute, jeg er en veldig frøsen person til vanlig så jeg må begynne å kle meg godt. Etterhvert er det jo smart å ha en god og tjukk vinterjakke som varmer godt, men også ser litt fin ut. Jeg stod i mellom flere valg, men problemet nå til dags er at alt skal være så utrolig dyrt. Jeg kjøpte uggs til 1800, så gidder ikke kjøpe parajumper som alle har til 8000. De er veldig fine, og sier ikke nei takk om noen vil gi meg en, men valget falt ikke på den. 


Her er jo klassikeren nesten alle har, Parajumpers. Finner du her.


Enda en klassiker mange har, Canada Goose. Finnes her. Av denne liker jeg best Montebello og ville veldig ha den.


En fin jakke fra Svea, finnes her.


Syntes denne var stilig fra Nelly, merket IRO.


Likte denne fra Nelly


Mitt endelige valg falt på denne. Miss Smith jakka fra Svea, som jeg bestilte på Nelly. Først prøve jeg jakka på Høyer, på Strømmen Storsenter, men siden den var billigere å bestille så gjorde jeg det. Den satt veldig fint på og var tjukk og god. Valgte fargen svart for den passer til det meste, men likte den som er navy blue og burgunder. Syntes disse jakkene er fine og har en veldig grei pris. 

Hvordan vinterjakke har du?

 • Wants for høsten  Er mye ting jeg trenger og ønsker meg nå som det er høst og snart vinter. Her er en liten smakebit


  Har du, eller ønsker du deg noe av det samme?

 • Hot or not: Peplum Top  Peplum topp har lenge vært "inn" nå for tiden. I begynnelsen når dette kom så var jeg ikke så stor fan, men nå syntes jeg det er helt sykt fint! Det passer til så mye og det finnes så mange forskjellige typer. Selv har jeg bare en, men må virkelig skaffe meg flere. Men jeg syntes at ikke alle toppene er like fine på alle slags kroppeR. Ikke for å rakke ned på noen eller noe! Det finnes noen peplum topper fra f.eks Bik Bok som er litt baggy, slaskete og de kan man se litt ekstra feite i - så de passer best til jenter som er litt små og tynne. Men så har du andre typer peplum som passer til jenter med former. Så jeg syntes det er kjempe fint når man har funnet en som passer til sin kroppsfasong! :-) 


  Denne finner du her fra Topshop 


  Denne finner du her, også fra Topshop


  Denne har jeg, fra Bik Bok. Gå inn her for å se.


  Elsker ryggen på denne, fra Bik Bok. Finnes her. 

  Peplum lace sleeve fra Forever 21. Kan kjøpes her


  Denne var veldig søt! Fra Dillards. Finner du her.

  Hva syntes du om Peplum topper? Har du en selv? 

 • Bik Bok wants  På Bik Bok så har de fått inn så masse fint, og jeg gleder meg til det er sommer og man kan få brukt mye av det. Her er noen av de tingene jeg bare sikler over.

  *
  499,- Her 


  249,- Her


  199,- Her


  249,- Her


  299,- Her


  249,- Her


  249,- Her


  599,- Her

  Bik Bok er en utrolig bra butikk, og jeg finner nesten alltid noe jeg har lyst på når jeg er innom der. Har du lyst på noe av dette? Hva syntes du om Bik Bok?

 • Drømme bikini  Jeg bare elsker bikiniene fra Victoria's secret, selv har jeg bare en, men skal få kjøpt meg minst en til før sommern kommer! Det er så mange fine, spesielt de med diamanter på. 
  Denne har jeg, bare lilla truse. Gå inn her og se på årets bikinier, kanskje du finner en favoritt? Har du en bikini fra VS?

 • Mine Jeffrey's  Jeg kjøpte mine elskede Jeffrey Campbells til da jeg hadde juleball, syntes de er så fine. Elsker så mange av dem og har definitivt lyst på flere! Elsker også de flate JC skoa, finnes så mange forskjellige og fine typer. Jeg ble overrasket første gang jeg brukte de, de er ikke så veldig ubehaglige. Altså til å være så høye! Etter en lang stund så kan du få vondt i føttene, men det er jo vanlig. Parret jeg har passer til flere anledninger.  Dette er da mine, helt simple grå. Jeg har str. 38, til vanlig bruker jeg 36-37. Kjøpte de på DNA på Strømmen. Var vanskelig å velge når jeg stod i butikken, jeg er så forelsket i mange av de skoa. Hva syntes du om Jeffrey Campbell sko? Har du et par selv? 

 • H&M: Innkjøp  Her forleden så bestilte jeg tre ting fra den nye H&M katalogen. Disse tingene kommer nok ut i butikken snart, jeg bare elsker det jeg kjøpte!


  Først fant jeg denne veska, den passer perfekt til å ha med på skolen. Får plass til både bøker og gymtøy! Den er lik på begge sider, har det mønsteret med nagler og er også veldig stor inni. Den kostet 399,-


  Siden jeg har veskedilla så fant jeg en til. Denne var veldig enkel og fin, men gull lenke, og gull knapper langs hele siden og under. Den har også stor plass! Kostet 299,-


  Så kjøpte jeg meg den nydelige blazeren her! (Beklager for dårlig kvalitet!) Fargen er bare så fin, lyse/mint grønn. Den sitter så fint på og passer nok til alle figurer. Du ser at den er nesten litt peplum aktig. Husker dessverre ikke eksakt prisen, men er noe mellom 200-300,-

  Nå fremover så kommer det utrolig mye fine ting innpå H&M, det er bare å glede seg!! Som alltid så har de kjempe fine bikinier, så jeg kjenner jeg gleder meg til sommeren! Nå skal jeg ta meg et glass kakao og lese en USA blogg. Ha en strålende kveld videre alle sammen!

 • Se min kjole
  De finner du her og  her


  her og her


  Her og her 

  Alle kjolene er fra Nelly, det finnes så mange utrolig fine kjoler derfra! Her er noen av de jeg liker mest. Jeg har aldri bestilt noe fra Nelly før, men har veldig veldig lyst. Prisene er helt greie egentlig, ingen av disse kjolene er spesielt dyre. Har du bestilt noe fra Nelly før? Liker du noen av disse kjolene, hvem? Ha en fin dag videre!

 • Vil du ha Marc Jacobs pc veske?  Jeg har nevnt tidligere på bloggen at jeg kjøpte en Marc Jacobs pc veske til Mac'en min. Men så uoppmerksom som jeg er, så har jeg klart å bestille til MacBook Air 11'' og ikke MacBook Pro 13''. Så har prøvd desperat og få solgt den på facebook og instagram, det har vært lite respons der så nå legger vi den ut på Finn.no. Den er god som ny og bare tatt ut av esken to ganger for å se på og ta bilder. 


  (Med blits)


  (Uten blits)


  Den er så utrolig fin, elsker rosa fargen og inni er det kjempe myk pels som beskytter pc'en veldig bra! Den koster bare 400,-. Har du eller kjenner du noen som har MacBook Air? Setter stor pris på om du tar en titt og kanskje vil ha den eller vet om noen andre som vil ha. Det er også en veldig fin jule/bursdags gave! Er så trist og måtte gi den bort, men bedre at noen får brukt den enn at jeg har den til pynt hjemme.. HER ER LINKEN TIL VESKA: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=39443905&kwUnica= 

 • New in:  Da var enda en skoledag over, i dag har vi vært på besøk hos vgs. Vi besøkte både Rælingen vgs og Skedsmo! Jeg vet ikke helt hva jeg vil og kan enda, har lyst til å gå toppidrett.. men vet ikke helt om jeg kan det siden jeg skal til USA andre året. Det får se. Etter skolebesøkene så ble jeg og Kaja igjen i Lillestrøm, og da ble det bitte litt shopping før vi dro hjem. Så da fikk jeg svidd litt penger i dag også.   En enkel grå, vandals lue som jeg kjøpte på Carlings. Den var satt ned til 99,-


  Dette skjørtet er fra H&M. Eeelsker sånne skjørt/kjoler som er korte foran og lange bak. Dette er "selvlysende", fersken farga. Veldig fin når man får sommerbrun hud, dette skal brukes i Thailand! Kostet 149,- (Haha, hadde ikke noe slags henger så hang det der)


  Også kjøpte jeg til slutt enda en lue som jeg har ønsket meg lenge. Elsker disse luene, valget mitt falt på brun. Denne heter Sense og er kjøpt på Belle. Var satt ned til 299,-

  Har du noe lignende? Ha en fin dag videre!

 • Den store pakke dagen!  I går kom endelig masse av det jeg hadde bestilt på nettet! Var midt i rydding av rommet når mamma kom inn, og jeg kastet meg over pakkene. Her er det jeg fikk:


  Denne hvite og rosa baseball t skjorta var kjempe søt. Er mye mer lyserosa i virkeligheten, men kameraet mitt bestemte seg for å være vrang. Hadde tenkt til å sette inn en direkte link, men kommer inn på den. Uansett, denne finner du her!


  Kjøpte også en helt plane tights, den var utrolig behaglig å ha på! Den finner du innpå her..


  Kjøpte egentlig truse og bh, men trusa kommer senere. Er ikke så fan av å vise bilder av undertøy, men her er i hvertfall en liten smakebit. Syntes den var så søt, både fargen og stroppene! Er alltid så fornøyd med undertøyet fra PINK, spesielt den her var sykt godt å ha på seg. Den er utsolgt for øyeblikket, men her er siden med undertøy.

  Fra Victoria's Secret til Marc Jacobs. 


  Gud så glad jeg ble når jeg fikk dette! Elsker det! Det finnes i flere farger, men jeg likte dette best. Linker finner du i dette innleget.


  Dette var favoritt tingen min helt til jeg fant ut noe for noen dager siden. Jeg var jo så glad etter å ha kjøpt Mac, og enda gladere ble jeg når jeg hadde bestilt denne.. Men alt går vel ikke riktig vei, neida. Jeg så for noen dager siden at dette er for Macbook Air, og jeg har Pro. Så jeg må sende den tilbake og bestille en ny.. Jeg som hadde gledet meg sånn til å bruke denne. Den er så utrolig fin!!! Link er her

  Alt i alt så er kjempe glad! Dette er virkelig verdt pengene. Har du bestilt noe fra disse sidene før?

 • New in  For to-tre uker siden kjøpte jeg et par sko som jeg har vært forelsket i siden første øyekast! Det startet med at jeg var på skikk etter Jeffrey Campbell's til ballet, siden den dagen har jeg alltid hatt lyst på disse skoene. Har gått innom DNA og prøvd dem flere ganger, de sitter så godt og er utrolig behaglige. De passer til det meste og er drit kule, etter min mening da. Prisen var det som stoppet meg.. Her er skoene:


  Pris: 1200,- Kjøpt: DNA på Strømmen. Jeg bare elsker de, siden jeg fikk så mye penger til jul så slo jeg til og angrer ikke et sekund. DNA har veldig mye fine sko, bl.a JC og flere like typer som disse over. Med nagler og alt. 


  Kjøpte denne burgunder rød/vin rød (hva enn du sier) blusen. Den er så utrolig fin! Den finnes i lyse beige også. Syntes den var så utrolig søt og kan brukes i flere anledninger. Pris: 199,- Kjøpt: H&M på Metro


  Jeg støtte på denne fine glittertoppen. Syntes den var kjempe fin og gleder meg til å bruke den. Pris: 199,- Kjøpt: Bik Bok på Metro

  Har du noe av dette? Legg ut noe av dine nye ting!

 • Beaded Bras  Noe som er veldig inn nå for tiden er "Beaded bras" (noen sier studded BH), altså bh med nagler, diamanter osv. Personlig syntes jeg det faktisk er ganske stilig! Man kan jo bl.a ha det under gjennomsiktige bluser og topper, noen velger også å bare ha bh'n sammen med høytlivsshorts eller lignende. Jeg syntes det er kjempe kult! Her ser du Hedda, hun valgte å ha det under en bluse:

   

  Jeg kunne virkelig tenkt meg å kjøpe en sånn! Husker med en gang det kom ut så syntes jeg det var veldig spesielt, men nå liker jeg det. Det kan jo brukes i mange forskjellige anledninger og finnes i flere typer. Istedet for å måtte kjøpe en kjempe dyr bh, så går det an og lage en også! Bare å kjøpe nagler og begynne å sette på. Nedenfor ser du tre forskjellige typer. 
  Disse finner du her! Som jeg sa så er det jo litt stilig, men er det behaglig? Merker du naglene? Og hva syntes gutta om dette? Eller mer viktig, hva syntes du om dette?

 • Les mer i arkivet November 2013 Oktober 2013 Mai 2013
  maik1

  maik1

  Jeg heter Maiken og er 16 år gammel. Jeg befinner meg i lille Enebakk, og på fritiden min spiller jeg håndball. På denne bloggen kan du finne både litt om mote, sport og egentlig det meste. Hvis du lurer på noe så kan du kontakte meg på maikensv@hotmail.no

  Kategorier


  Anbefalinger Blogg Innkjøp Meg og mitt Mote Musikk Outfit Reiser Sminke Sponset Spørsmålsrunde Topp Videoblogg

  Arkiv


  November 2013 Oktober 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013

  Siste innlegg


  Utvekslings blogg Vinter jakker Snart jul Utveksling Wants for høsten Min nye lampe Følg meg her One Direction konsert!! Jeg lever nesten Hedda.blogg.no giveaway

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits