maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

One Direction konsert!!Det har ikke gått helt opp for meg ennå at jeg skal se gutta i morra! Ja, one direction!! Gleder meg så utrolig mye og har venta lenge på det. 

Ikke nok med at de kommer til Norge, de kommer på navndagen min.. Det er jo meant to be, heh.. I morgen har jeg fransk tentamen og på onsdag er det enda en prøve. Føler livet mitt bare består av skole arbeid for tiden og jeg hater det!! Kommer snart opp i eksamen og alt er fult kjør fremover. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sommer! Blir forresten 16 om en uke, wohoo. Det er noen små gleder mellom all slitet.

Skal du på konsert i morgen?

 • The Harlem Shake  Har du også støtt borti noe kalt The Harlem Shake på YouTube? Vel det har jeg!! Haha. Den første jeg så var med en youtube fyr som heter Sam Pepper, jeg skjønte virkelig ikke hva jeg satt og så på. Gjør fortsatt ikke det nå når jeg søker på lignende videoer. Går det bare ut på at en starter med å danse, og etterhvert så tar alle av og står der og ser ut som idioter? Er det poenget? Jeg syntes hvertfall det er skikkelig genialt, og sangen er veldig fengende! 


  Dette er den første jeg så med Sam. 


  Norske militæret. 


  Under vann - helt sykt!!!

  Hva syntes du om dette? 

 • Spillelista mi  Hei!! Da er denne torsdagen nesten over og vi nærmer oss helg! Det blir kjempe deilig! Tenkte jeg kunne legge ut et innlegg om musikken jeg hører på, så her er noen av de sangene jeg hører mest på nå for tiden. Jeg har veldig variert musikksmak, bare sånn at du er klar over det.

  Conor Maynard: Turn Around (feat. Ne-Yo)

   

  Taio Cruz: Fast Car

   

  Pitbull featuring Havana Brown

   

  Pitbull featuring Akon

   

  Bruno Mars: When I Was Your Man

   

  Ed Sheeran: Small Bump

   

  Birdy: Skinny Love

   

  James Arthur: Impossible
  Her er det blanding av noen rolige og noen med litt mer fart i! Jeg klarer ikke én dag uten musikk, og finner nye sanger hele tida. Noen ganger bruker jeg til på å like en sang, mens andre ganger elsker jeg den med en gang! Vært borti det samme før? Håper du likte noen av disse sangene, kanskje du har hørt dem før? I morgen skal jeg svare på spørsmålsrunden, så må jeg bare redigere den og slikt før jeg legger den ut. Trykk på linken og spør i vei! Er fortsatt litt tid igjen. 
 • Let me kiss you  Åh gud, beklager men nå kommer et litt "fangirl" innlegg! I dag kom endelig gutta sin musikk video ut, med gutta så mener jeg One Direction! Har ventet så lenge og nå er den her, hadde blitt utrolig glad hvis du tok deg tid til å se på den. Sangen er veldig fengende og kan få deg i godt humør med en gang. Den er fra deres nye plate Take Me Home. Sangen heter "kiss you". Ta en titt og si hva dere syntes.

  Må ærlig si at guttene er utrolig sjarmerende, og at de prater britisk gjør det bare enda bedre. Er vel ikke bare jeg som blir i godt humør av denne sangen? Måtte bare informere dere alle om at denne musikk videoen har kommet ut, ha en strålende kveld videre! :-)

 • Les mer i arkivet Oktober 2013 Mai 2013 April 2013
  hits