maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

I min sminkepung akkurat nåTenkte dere skulle få se hva som befant seg i min sminkepung akkurat nå, here we go! 

 


Mitt Sephora pudder. R 30 beige rosè. Jeg kjøpte mitt i Praha, det skal finnes på dems hjemme side her, men er utsolgt nå! Dette bruker jeg i hele ansiktet, pleier å dekke til små steder i ansiktet mitt med litt foundation men den var ikke i sminke pungen min nå for øyeblikket. Dette pudderet er veldig fint på og lukter faktisk godt. Du får veldig fin hud av den, og blir ikke så sjollete.


Mitt elskede Too Faced pudder (bronzer). Fargen er Chocolate Soleil. Dette kan du bl.a finne her. Jeg kjøpte mitt i København på Sephora. Er helt avhengig av denne. Bruker den for det meste ved skinnbenene og litt i pannen. Det er veldig fint på og du får så fin brunfarge. Denne både lukter OG smaker sjokolade, ikke at jeg har prøvd....


Tre koster. Den lille er kabuki brush fra Sephora, bruker den til Sephora pudderet. (Kabuki 50, finner du også på Sephora sin hjemmeside). Den er veldig myk og behaglig å bruke. Den i midten kjøpte jeg på Kicks. (Kicks professional 205) Denne bruker jeg til Too faced pudderet. Kosten er myk og samtidig fast kan du si. Veldig god å bruke i kinnene. Den siste svarte fikk jeg av min bestevennine, er fra Spania et sted. Står bare Eleven på den! Den bruker jeg av og til for å få vekk litt av Too faced i kinnene hvis jeg får for mye! 


Den rosa vippetanga mi fra Gina Tricot! Man får veldig bøyde vipper av den obviously..


Og til slutt en håndkrem fra L´OCCITANE en provence. Denne fikk jeg av en vennine så er ikke sikker på hvor du får tak i sånn, men tror den finnes på the body shop og lignende. Denne lukter appelsinaktig og er veldig god å bruke! Spesielt for de som sliter med tørre hender, som meg.

Da har jeg vist dere noe av mine ting, legg ut et innlegg du også så kan jeg se hva dere har! Har du noe av det samme? Har du noe produkter du anbefaler?  

 

  • Stikkord:
    Les mer i arkivet Oktober 2013 Mai 2013 April 2013
    hits