maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

Svar på spørsmålsrundenDa har jeg redigert ferdig videoen med svarene til spørsmålsrunden jeg hadde tidligere, så her er den: 


Håret jeg snakker om i starten er i dette innlegget. Neste video blir nok room tour. Takk for alle spørsmålene! Nå skal jeg spise og slappe av, fikk dra hjem tidligere i dag - noe som er kjempe digg! Skal på trening og bare slappe av ellers. Hva skal du idag? 

 • Spørsmålsrunde!  Siden bloggen er såpass ny så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde.. På den måten kan dere få bli litt bedre kjent med meg og den jeg er! Hvis jeg får få spørsmål så venter jeg nok en liten stund, for gidder ikke lage en video hvor jeg svarer på fem spørsmål. Og ja, jeg skal prøve å svare på video! Må jo få skvist inn noen video blogger her og der etterhvert. Jeg setter stor pris på hvert spørsmål jeg får!


  Her ser du min beste vennine og meg klare for juleball 2012! Det var helt fantastisk rått! På forhånd, tusen takk hvis du spør meg om noe. Du er en knupp!

 • Les mer i arkivet Oktober 2013 Mai 2013 April 2013
  maik1

  maik1

  Jeg heter Maiken og er 16 år gammel. Jeg befinner meg i lille Enebakk, og på fritiden min spiller jeg håndball. Hvis du lurer på noe så kan du kontakte meg på maikensv@hotmail.no

  Kategorier


  Anbefalinger Blogg Innkjøp Meg og mitt Mote Musikk Outfit Reiser Sminke Sponset Spørsmålsrunde Topp Videoblogg

  Arkiv


  Oktober 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013

  Siste innlegg


  Wants for høsten Min nye lampe Følg meg her One Direction konsert!! Jeg lever nesten Hedda.blogg.no giveaway NM i cheerleading! Instagram Topp: "Youtubers" Anbefaling: Pitch Perfect

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits