maik1 - Jeg heter Maiken og er 15 år.
Forside Add meg Om meg Kontakt

Topp: "Youtubers"Jeg er innom YouTube minst 50 ganger hver dag! Før var jeg innom bare for å høre på musikk, men nå de siste årene har jeg holdt meg daglig oppdatert på de som kaller seg "youtubers". Kanskje du vet hva jeg prater om, eller kanskje ikke. 

Den første jeg så var en britisk gutt på min alder som kaller seg Bertiebertg på youtube. Han hadde andre med i videoene sine, og sånn har jeg bare funnet fler og fler. De lager mange forskjellig typer filmer. Kanskje en video om dem selv, eller hva de mener om et bestemt tema, morsomme utfordringer eller rett og slett bare "vlogs" (video blogger) om deres liv. 

Det høres kanskje veldig kjedelig ut, men jeg klarer ikke slutte å se på disse. Det er mest britiske gutter jeg følger med på. F.eks: 


Tvillingene Jack og Finn Harries. (Jacksgap) Her ser du også Danisnotonfire.


Her har du tre i en. Bertie Gilbert (Bertiebertg) Roy Arvatz og Dom Herman-Day (Domdayable) 


To i en. Marcus Butler og Sam Pepper

Ser også på:
Zoella (zoella280390)
Caspar Lee (dicasp) 
Alfie (Pointlessblog) 
Joe (thatcherjoe)
Harrison (omgharrisonweb)
Vincent Cyr (Cyr1216)
Kian og Sam (kiansam13)
The janoskians
Jenna Marbles
Louis (foodforlouis)
Sawyer (sawyerhartman)
Wassabi (hoiitsroi) 
Maz (mazzimaz) 

Og fler. Hvis du søker opp disse på YouTube, får du mye morsomt og se på! Ser du på noen av disse, eller andre?  

 • Stikkord:

  Topp 3: Reisemål  Jeg er utrolig glad i å reise rundt og se verden. Jeg har vært utrolig mange steder, noe jeg er veldig takknemlig for! Men jeg tenkte nå at jeg kunne vise tre steder jeg vil til og tre av de beste stedene jeg har vært på.

  1. Bahamas

  Jeg har vært fast bestemt på å dra hit siden 2010. Jeg så en sanger (Payton Rae) dra på cruise hit og det så helt fantastisk ut! Vannet er nydelig, det er kjempe fint der og det er mye å finne på. Det virker som et paradis! Man kan svømme med delfiner, ta sklie hvor haier er rundt deg, du er i et rør da, dra på marked og shoppe og så mye mye mer! 

  2. Jamaica

  Vet ikke så veldig mye om Jamaica, men har sett så mye klipp av nydelig strender med krystall blått/turkist vann og hvit sand. Det virker som et hyggelig sted og det er jo mye bra musikk som kommer derifra. Føler at det er et sted man kan slappe av og nyte livet skikkelig, det er mye fjellområder og mye man kan se der, bl.a underjordiske huler! Hadde ikke sagt nei takk til en tur hit.

  3. Cuba

  Cuba er et sted de fra serien The Hills, dro til. Jeg syntes det virket som et kjempe fint og deilig sted. Du ser at alle disse 3 stedene har bl.a veldig fine strender - for meg så har det mye og si. Om morningen er det deilig å kunne slappe av på en kjempe fin strand. Du finner mye god mat og drikke på Cuba, og det er mye fint å oppleve der. Har så inderlig lyst til å dra hit en gang!

  Så kom det å velge mine 3 favoritt steder som jeg har vært, av alle de stedene jeg har vært er det veldig vanskelig og bare velge 3. Men skal prøve mitt beste. 

  1. Thailand
   
  Thailand er så fantastisk herlig! Jeg var i Patong i Phuket og det var en av de beste sommerne i mitt liv! Det er mange fine strender man kan dra til, mye utvalg av god mat og drikke, mye fint å se på bl.a et sted som heter Fantasea, ligner på sånn parker i USA. Det som er best med Thailand er menneskene der, de er så snille og gjør alt for at du skal ha det bra. De har alltid et smil på munn. Skal tilbake hit i påsken, og gleder meg som et lite barn!! 

  2. Los Angeles og USA generelt
   
  Det er jo (nesten) alles drøm og få dra til Los Angeles/Hollywood. Jeg er utrolig heldig som har vært der. Jeg bodde et sted som het Marina Del rey. Vi kunne gå til Venice Beach og Santa Monica. Los Angeles er kjempe fint og behaglig. Det er virkelig en opplevelse å dra dit! Jeg så Hollywood skiltet, dro på Warner Brothers studio, og mye mer. Men jeg har også vært i Florida som er helt fantastisk, spesielt med alle de forskjellige fornøyelses parkene, Las Vegas, San Fransisco, Pismo Beach også landet jeg i New York og Cleveland. Jeg elsker USA og det er mye jeg har lyst til å se der. Derfor gleder jeg meg så sykt til utvekslings året mitt!! Alle burde få oppleve noe av USA før de dør, USA er noe for seg selv.

  3. Ayia Napa (Kypros)

  Mitt siste valg falt på Ayia Napa i Kypros. Aah, hvor skal jeg starte? Har vært der fem ganger nå og er like fornøyd hver gang. Når jeg var yngre likte jeg godt alle bassengene som var på hotellet vårt, nå liker jeg mer strendene Napa har å by på. Jeg har aldri vært gammel nok til å virkelig oppleve party byen der, men er ganske morsomt å bare gå rundt der og se hvor sykt bra det er! Det er alltid skikkelig varmt der om sommeren. Det finnes steder hvor man kan dra og se mye, husker jeg riktig dro vi en gang for å se på et fosse fall. Selvom det ikke var så stort så var det gøy. Det er shopping muligheter, og myyyyye restauranter! Vi har bl.a vært på mexicansk, japansk, italiensk og så mye mer. Elsker Ayia Napa!

  Det er noen av mine favoritter, hvor vil du? eller hvor har du vært? 

 • Topp 3: parfymer
  JUICY COUTURE Viva La Juicy 
  "En vidunderlig duftblanding av mandarin, ville bær, kaprifolium, gardenia og kremet ambra." Denne lukter utrolig godt og søtt, er kjempe fornøyd med den. Juicy Couture har jo flere typer som ligner og jeg syntes egentlig alle lukter godt. De har hver sin duft. Denne her har jeg brukt ofte, men noe som er litt dumt er at du må ta flere spray for at lukten skal holde en stund. Denne kan du finne bl.a her, hvis ikke så finner du den på KICKS! 


  Fancy Perfume by Jessica Simpson.
  "This oriental/vanilla fragrance is a sexy, luscious gourmand that is as alluring as it is feminine." Denne parfymen har jeg kjøpt i over to år nå. Fant den i Danmark og bare elske den. Den har en så spesiell og god duft som du ikke klare å stoppe å lukte på. Er så fornøyd med denne! Det er ikke så mange som har denne i forhold til Viva La Juicy, noe som også er et pluss. Det er alltid noen som sier at jeg lukter godt når jeg har på denne. Det beste med denne er at lukten var dagen ut når du sprayer på halsen og håndledd. Denne finner du bl.a her og på Cubus.


  1. L`Eau The One fra Dolce & Gabbana
   "Er en mykere og lettere utgave av The
    One. En luksuriøs, varm og orientalsk blomsterduft som oser moderne sensualitet." Denne parfymen kjøpte jeg for et par år siden, men har aldri fått meg selv til å kjøpe en ny. Noe jeg angrer sterkt på! Duften på denne er helt utrolig god. Det er vanskelig å beskrive lukter, men du vet når du lukter på en parfyme og du bare klarer ikke og stoppe å puste inn, sånn er det med denne. Duften sitter lenge og lukter kjempe godt. Den kan du finne bl.a her og tax free. 
  2. Det var noen av mine favoritter. Jeg klarer ikke forlate huset uten parfyme, pleier ofte og ta den med i veska mi også. Noe som er viktig når du leter etter en parfyme er å spraye den på eventuelt håndleddet ditt, dette fordi parfymer lukter ikke likt på alle. Du kan kle en parfyme skikkelig godt, mens din vennine ikke kledde den så bra. Det har noe med kroppslukten din og gjøre osv. Har du noen av disse? Si dine favoritt parfymer!
 • Les mer i arkivet Oktober 2013 Mai 2013 April 2013
  hits